5 gode firmajulegaver

Julen er lige op over, og det er en stresset tid. Har du fået styr på julegaverne til dine medarbejdere? Ellers kan du læse med her og få inspiration til, hvordan du hurtigt finder en god julegave, der passer til dine medarbejdere.

  • Vælg-selv julegave

Vælg-selv firmajulegaver bliver mere og mere populære. Det er der god grund til. Med en vælg-selv julegave har du mulighed for at give dine medarbejdere en lækker kvalitetsgave, samtidig med at du er sikker på at ramme noget til enhver smag. Medarbejderen får lov til at vælge imellem mange lækre designervarer, uden det koster dig alt for meget.

  • Velgørenhed

Julen er hjerternes fest, og det er de færreste af os danskere, der egentlig har brug for noget. Gør noget anderledes med firmajulegaverne i år og doner pengene i budgettet til et godt formål. Du kan med fordel finde en organisation, der udsteder en mindre gave som tak for donationen, som har høj symbolsk værdi for dine medarbejdere.

  • Den klassiske julekurv

Den klassiske julekurv er altid lækker og kan forsøde julen lidt. Sørg for at vælge nogle lækre delikate varer som dine medarbejdere kan nyde i julen med familie og venner. Hvis du kender alle dine medarbejdere godt, kan du eventuelt personalisere dem lidt mere, så de får noget de kan lide.

  • Gavekort til en oplevelse

De fleste af os har egentlig ikke mange livsnødvendige ønsker. Derfor er oplevelsesgaver også blevet mere populære de seneste par år. Du kan give et gavekort med frit valg eller specificere det ved f.eks. at give en wellness oplevelse eller et weekendophold.

  • Et mangfoldigt gavekort

Der er også mulighed for at give en af de mange gavekort, som kan bruges til mange ting. Det kan være et handelsgavekort til den lokale handelsforening, eller et gavekort der kan bruges mange forskellige steder på nettet. Så kan de fleste medarbejdere finde noget, de kan lide og får glæde af.