Sådan gør du dine negle klar til julefrokosten

Velplejede negle er selvforkælelse på højt plan, og ofte har man lyst til at gøre lidt ekstra ud af dem, hvis man skal til fest. Neglelak er den perfekte løsning, hvis du gerne vil have flotte negle til den kommende julefrokost. De smukke negle sætter prikken over i’et på dit festtøj, og farvevalget er der jo ikke nogen begrænsning på. Det vil sige, at uanset hvilket slags tøj du tager på til julefrokosten, så kan du matche det med dine negle. Herunder er der et eksempel på, hvordan du kan gøre dine negle festklar.

Lav hurtigt dine negle festklar

Stribede negle
Ved denne type negle er der mange muligheder, da du for eksempel kan lave en enkelt stribe med én farve, hvilket er meget klassisk og stilrent, men hvis du skal til julefrokost, så kan du vælge at skrue lidt op for farvevalget og mængden af striberne ved at anvende flere farver og neglelak med glimmer.

For at lave neglene skal du lægge den første farve neglelak på dine negle og lade det tørre helt. Derefter klipper du nogle små stykker negletape, og sætter det på neglen i det mønster, som du gerne vil have. Herefter lægger du en anden farve neglelak, måske en med glimmer, udover tapen. Derefter tager du forsigtigt tapen af, imens lakken er våd, så den ikke tørrer fast. Lad til sidst lakken tørre helt ind og læg et lag klar lak på alle dine negle, så det får en beskyttende hinde. Så snart det er tørt, så er du og dine negle klar til fest.

Beskyt dine festklare negle

Som beskrevet herover så kan du vælge at afslutte udsmykningen af dine negle ved at lægge et lag klar neglelak over. Dette er dog ikke den eneste metode, du kan bruge for at søge for, at dine negle kan holde hele festen igennem. Hvis du smører dine negle med negleolie hver morgen og hver aften, så styrker du både dine negle og neglebånd.