Udskift dit tag til et nyt og solidt

Har du oplevet, at dit tag er utæt? Eller er det gammelt og slidt af det danske vejr? Så trænger du måske til et nyt tag. Et solidt tag er uundværligt, så hvis det synger på sidste vers, så udskift dit tag.

Find det bedste match til din ejendom

Et tag er ikke bare et tag. Det sørger for tryghed, varme og ly. Og alt imens skal det matche dit hus, og derfor også dig. Så derfor er det vigtigt, at du finder det rette match, når du skal udskifte dit tag. Noget der passer til både husets udtryk og historie. Og det kan måske være en god idé at booke et møde med en tagekspert, der ved, hvordan din tagkonstruktion skal tages hånd om.

Føl dig sikker på kvaliteten, før du vælger dit tag. Og her behøver pris ikke spille en rolle. Nedenfor kan du få et overblik over de mest anvendte tagtyper i Danmark:

• Ståltag – en billig og flot løsning, til dig der ønsker en hurtig og fleksibel montering med et lækkert look.
  • Tegltag – det klassiske, populære tag med lang holdbarhed, og som består af et miljøbevidst naturprodukt.
  • Betontag – den stærke og solide løsning, der holder sit udseende i al slags vejr og er nemt at lægge.
  • Skifertag – det eksklusive, detaljerede look uden vedligeholdelse og med robust, stormsikkert resultat.
  • Eternittage – det miljørigtige og billige valg, som ofte bruges til sommer- og fritidshuse og er vedligeholdelsesfrit.

Så uanset hvilken slags bygning, der kræver nyt tag, er der mange mulige løsninger til at dække dit behov.

Hvornår skal det udskiftes?

Hvis dit tag er ved at nå sin levealder, vil det ofte være utæt og slidt, og så er det klogt at skifte det ud. Eller under ombygning og renovering. Efterisolering er også et godt og miljørigtigt valg som supplering til taget.