Viva la vino

Nogle ting bliver bare bedre og bedre, jo ældre de bliver. Vin er helt bestemt en af tingene. Vin er godt af mange grunde. Helt traditionelt, så ligger det bare til os civiliserede mennesker, at vi forbinder alkohol med nydelse til gode stunder. Og ligesom at vin bliver bedre med årene, så bliver langt de fleste menneskers forhold til alkohol også bedre med årene. Traditionelt går man nemlig fra at drikke alkohol udelukkende grundet procenterne, til at være ren nydelse, der ikke har det eneste udelukkende og altoverskyggende mål, at gøre indtageren fuld.

Nej, for når man lærer at nyde alkohol, så sætter man også pris på den gode smag. Det kunne meget vel også være derfor, at langt de fleste først lærer at drikke vin i en senere alder.

Noget af den bedste vin, som Danmark kan byde på, det er at forefinde på uhrskov-vine.dk.

Og navnet snyder lidt, for det er faktisk ikke kun vin, som der bydes på, på hjemmesiden. Nej, det er også drikkelse som whiskey, rom og gin, blot som eksempler fra det brede sortiment.

Guide: Hvad burde du drikke lige nu

En anden feature, som hjemmesiden er udstyret med, er ”månedens vin”, ”månedens whiskey”, ”månedens rom” og ”månedens gin”. Det er en rigtig stor fordel for dig, hvis du ikke har så meget forstand på, hvad du burde drikke og hvad du burde drikke hvad til. Sagt med andre ord, så bliver du altså her guidet frem til lige netop det ’hotteste’ indenfor de forskellige slags alkohol lige nu.

Og hvis man tager et stilbillede lige nu, så er månedens vin faldet på vinen ved navn ”CÁ VALDORO 2017 TAGARO, PUGLIA”. Også her er man givet det ekspertråd, at den er særligt velegnet til grillet kød, vildt og smagfulde oste. Det er service, det er smart og det gør vin til en verden, åben for alle!